Interessante Links

Site Earnewald

Earnewâld is een schitterend natuur- en watersportgebied dat zijn weerga in Nederland nauwelijks kent. Een gebied met rust, ruimte en ontspanning, en deze site laat u alle toeristische mogelijkheden zien die het dorp u te bieden heeft.

Bootverhuur Wester

Het bedrijf van Wester Watersport is gelegen naast de supermarkt, zeker voor u een goed adres voor het huren van een boot.

Bootverhuur Hollema

Bootverhuur Hollema ligt even verderop in het oude gedeelte van het dorp achter de kerk, met een divers aanbod van boten en kano's is dit ook een goed adres voor het huren van een boot.

Skûtsjemuseum en Aebelina

Naast Galerie Koopmans en Meubelmakerij Wester is het Skûtsjemuseum en een replica van het legendarische Skûtsje de Aebelina gelegen. Een dikke aanrader om een keer te gaan kijken!

Restaurant & Partycentrum Wester

Als u een feest wilt organiseren in Earnewâld, of gewoon lekker uit eten wilt gaan, kunt u terecht bij Restaurant en Partycentrum Wester, deze is gelegen rechtstreeks tegenover de supermarkt!

Openingstijden

maandag   8.30 – 18.00 uur
dinsdag   8.30 – 18.00 uur
woensdag   8.30 – 18.00 uur 
donderdag   8.30 – 18.00 uur
vrijdag   8.30 – 18.00 uur
zaterdag   8.30 – 18.00 uur
zondag   gesloten

PERSONIEL SOCHT!

Wy sykje wer entûsjast personiel foar it kommende seizoen! Bisto tusken de 16 en 21 jier âld, yn'e wykeinen, fakânsjes, op sneins en de hiele boufak beskikber?

Stjoer dan in mailtsje mei dyn gegevens en cv nei: lidwinejelsma@outlook.com en wa wit sjogge wy dy ynkoarten yn'e supermerk!