Historie

Over de Supermarkt

Het begon allemaal in 1922 toen Aaltsje Wester een kruideniers & schipperswinkel in het dorp Earnewâld begon. Momenteel zijn Hindrik en Anje Wester de derde generatie die in deze winkel staat, zij bedachten de naam selsbetsjinning, het Friese woord voor zelfbediening. Zij zijn het ook die deze kleine winkel hebben uitgebouwd tot huidige moderne coop-winkel van 300 vierkante meter winkeloppervlak die een ruim assortiment combineert met een authentieke uitstraling.

Tijdens het seizoen zijn we iedere dag vanaf acht uur geopend met een breed assortiment brood van de warme bakker maar vooral ook met eigen vers gebakken broodjes. Daarnaast is er een ruim opgezette versafdeling groente en vlees. Ook voor bbq-vlees, vlees en toebehoren en van de ambachtelijke slager bent u bij ons aan het juiste adres.

We beschikken over een mooie wijnhoek, afdeling non-food en een afdeling hengelsport met alle toebehoren voor de visser. U kunt ook bij ons terecht voor souvenirs en diverse lekkere Friese streekproducten zoals kaas, koeken en likeuren. Verder beschikken we over een ruime collectie tijdschriften en boeken, zowel nieuw als tweedehands.

De winkel bevindt zich midden in het dorp Earnewâld en is makkelijk te vinden (zie kaart). Vanaf het bungalowpark zijn wij op twee manieren te bereiken, via de pont of de doorgaande weg. Indien u met de auto komt is er voldoende parkeergelenheid.

Openingstijden

maandag   8.30 – 18.00 uur
dinsdag   8.30 – 18.00 uur
woensdag   8.30 – 18.00 uur 
donderdag   8.30 – 18.00 uur
vrijdag   8.30 – 18.00 uur
zaterdag   8.30 – 18.00 uur
zondag   gesloten

PERSONIEL SOCHT!

Wy sykje wer entûsjast personiel foar it kommende seizoen! Bisto tusken de 16 en 21 jier âld, yn'e wykeinen, fakânsjes, op sneins en de hiele boufak beskikber?

Stjoer dan in mailtsje mei dyn gegevens en cv nei: lidwinejelsma@outlook.com en wa wit sjogge wy dy ynkoarten yn'e supermerk!